Foto: K&G.

Hulde en trompetten voor WMC-kampioen

K&G, (Chr. Muziekvereniging Kunst en Genoegen), werd afgelopen vrijdagavond in de bloemetjes gezet, omdat deze Leidse Show- and Marchingband voor de vijfde maal wereldkampioen werd op het WMC in Kerkrade. Burgemeester Lenferink en wethouder Jan-Jaap de Haan overhandigden vier trompetten namens de gemeente Leiden. Lenferink roemde het hoge muzikale niveau van K&G en zei trots  te zijn om zo’n orkest binnen de stadsgrenzen te hebben. “K&G zit in ons hart”, aldus de burgervader. Waarnemend K&G-voorzitter Marco Borst dankte de gemeente Leiden voor de trompetten en maakte van de gelegenheid gebruik om het Leidse publiek te bedanken voor alle financiële en morele steun, die K&G het afgelopen jaar mocht ontvangen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×