Foto: Gerard Ligtvoet.

Eurotransplant congres opgeluisterd door wentelwiek

Het Internationale Eurotransplant congres dat in Holiday Inn werd gehouden, zorgde vrijdag voor heel wat bekijks. Het congres werd opgeluisterd door een helikopter, die rond 09.00 uur op het parkeerterrein aan de Haagse Schouwweg neerstreek. Nadat alle congresbezoekers informatie hadden gekregen over de belangrijke functie van dit voertuig bij het vervoer van organen en medici, steeg de heli rond 13.30 uur weer op. Eurotransplant is de organisatie die, binnen de aangesloten landen, de toewijzing van postmortale organen verzorgt. De helikopter diende als promotiemateriaal voor het in maart opgerichte Lifeline Medical, een organisatie die ingezet kan worden om met spoed medische teams en donoren te vervoeren.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×