Dag van de Mantelzorg

Activite Organiseert op dinsdag 10 november de Dag van de Mantelzorg. Dit jaar is het thema “Mantelzorg? Doe het samen!“ Bedoeling van de dag is zoveel mogelijk mensen die voor hun zieke of gehandicapte naaste zorgen, in het zonnetje te zetten. De bijeenkomst wordt gehouden in Kerkelijk Centrum de Regenboog aan Watermolen 1 en duurt van 13.00 tot 18.00 uur. De aanwezigen kunnen onder andere een workshop dansen volgen en met elkaar in discussie gaan over het thema van de dag. Ook is er een optreden van cabaretduo `Tartuffe’. Tijdens de borrel is er bovendien live jazzmuziek. Verder zijn er een informatiemarkt met kramen van zorg- en welzijnsorganisaties en culturele instellingen. Bezoekers kunnen hier bovendien bloemschikken en genieten van verwenactiviteiten als massages.

Het programma en aanmeldformulier zijn te vinden op www.activite.nl . Deelname is gratis. Ook is het mogelijk maar een deel van de dag bij te wonen. Aanmelden kan tot 1 november.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×