Getuigen verkeersruzie gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersruzie. Het conflict vond afgelopen maandagavond plaats, rond 22.15 uur. Een 22-jarige Haagse automobilist en zijn passagier, reden door de stationstunnel richting Willem de Zwijgerlaan . Toen zij de omleidingen daar zagen, werd de auto gekeerd. Een 22-jarige Leidenaar die met zijn wagen uit tegenovergestelde richting kwam, kreeg geen voorrang van de Hagenaar. Hierop ontstond een conflict, dat mogelijk zelfs uitliep op een achtervolging door de stationstunnel. De kemphanen bereikten de Morsweg, waar ze buiten de auto’s de strijd voortzetten. Omstanders wisten de drie uit elkaar te halen. Omdat de betrokkenen elkaar tegenspreken, zoekt de politie getuigen van de ruzie. Ook willen agenten graag spreken met de bestuurder van een Fiat Punto, die de mogelijke achtervolging door de tunnel gezien kan hebben. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×