Rijnlandziekenhuis genomineerd voor Nationale Patiëntveiligheid award

Het Rijnlandziekenhuis is één van de vijf ziekenhuizen die meedingen naar de Nationale Patiëntveiligheid award 2009. Vandaag houden de genomineerden een presentie aan de jury van deze prijs in het Domus Medica in Utrecht. Op 24 november wordt de daadwerkelijke winnaar bekend gemaakt, tijdens het congres Expeditie Patiëntveiligheid. De Nationale Patiëntveiligheid award is een initiatief van het landelijke VMS veiligheidsprogramma. De award is bestemd voor het beste initiatief op het gebied van patiëntveiligheid in de Nederlandse ziekenhuizen. Het Rijnland is genomineerd vanwege de succesvolle implementatie van de landelijke module Voorkómen van postoperatieve wondinfecties. Tot nu toe hebben nog maar weinig ziekenhuizen deze module, die onderdeel is van het veiligheidsprogramma, ingevoerd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×