Congres voor technisch onderwijsassistenten

de afdeling Hoger Laboratoriumtechniek van Hogeschool Leiden en de Nederlandse Vereniging voor het Onderwijs in Natuurwetenschappen organiseren op vrijdag 30 oktober het jaarlijkse TOA-congres. Dit jaar is het thema `Wat is jouw wereld?’ Er worden lezingen verzorgd over onder andere nieuwe vakgebieden als Bio-informatica. Ook kunnen de bezoekers workshops volgen die bijvoorbeeld ingaan op het infectiegevaar thuis en het onderzoeken en bekijken van gekleurde celpreparaten. De workshops zijn eenvoudig op de eigen school in praktijk te brengen.

Een TOA is een technisch onderwijsassistent. Tijdens het congres komen de functie van de TOA en de scholings- en ontplooiingsmogelijkheden ruimschoots aan de orde.

Het congres wordt gehouden op de Hogeschool Leiden. Meer informatie is te vinden op www.nvon.nl/toa/activiteiten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×