Geweldpleger belandt in sloot tijdens achtervolging politie

Een 49-jarige man uit Nieuw Vennep, drong gisterenmorgen om 06.00 uur, de woning van een 36-jarige kennis binnen en belaagde haar met grof geweld. De vrouw belde direct na zijn vertrek de politie, die een zoekactie startte en contact zocht met collega’s van Kennemerland. De man werd aangetroffen op een parkeerplaats in Nieuw Vennep en ging bij het zien van de agenten, er als een haas vandoor. Er ontstond een achtervolging, waarbij de geweldpleger plankgas reed, de macht over zijn stuur verloor en bij Zwaanshoek in een sloot belandde. De man zat na de aanrijding bekneld en is door de brandweer bevrijd. Hij is met nog onbekende verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. De politie is een onderzoek naar de geweldspleging gestart.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×