Vanavond raadsvergadering via Sleutelstad.nl

Vanaf 20.00 uur is via deze site de vergadering van de Leidse gemeenteraad weer live te volgen. Kies daarvoor ‘raadsvergadering’ in het menu hierboven. Op de agenda onder meer een spoeddebat over de verzelfstandiging van het stadsbeheer. Ook de situatie rond de lokale omroep Holland Centraal komt aan de orde. Holland Centraal besteedde de programmering onlangs uit aan het Leiderdorpse bedrijf rudeboy Media dat nu onder de naam Unity de uitzendingen verzorgt. De gemeenteraad had daar vooraf in gekend willen worden. Ook vraagt men zich af of de constructie met het productiebedrijf wel mag.

De complete agenda staat op de website van de gemeente Leiden .

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×