Gratis muziekles bij K&G Music Kids

Jongens die van muziek houden, kunnen lid worden van K&G Music Kids. Ook kunnen ze drie gratis muzieklessen volgen, waaraan geen verdere verplichtingen verbonden zijn. Er wordt op alle instrumenten gespeeld die K&G in huis heeft. De lessen worden gegeven in het K&G clubgebouw op de woensdagavonden 21 en 28 oktober en 4 november van 18:30 tot 19.15 uur. Ze zijn bedoeld voor jongens vanaf 7 jaar.

Inmiddels zijn er bij K&G al meer dan 30 kinderen in opleiding. Deze groep jongens was tijdens de Taptoe te zien. De leerlingen van Music Kids kunnen doorstromen naar Jong K&G, dat regelmatig optreedt in binnen- en buitenland.

Aanmelden voor de muzieklessen kan bij Koos Maaskant j.maaskant7@kpnplanet.nl .

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×