M25 Highlands groot succes

Onlangs de regen was M25 Highlands afgelopen zaterdag een groot succes. Het jongerenfeest in de Hooglandse Kerk opende knallend, toen wethouder Jan-Jaap de Haan een grote ballon doorprikte. Daarna was er voor de bezoekers een videoboodschap van bisschop van Luyn. De 75 aanwezige M25-jongeren presenteerden zich op creatieve manieren aan elkaar en vertelden hoe zij handen en voeten geven aan de verschillende werken van barmhartigheid, die in MatteĆ¼s 25 worden genoemd. Na een speurtocht door de Sleutelstad en een plechtige gebedsviering die werd opgeluisterd door liederen van de Amsterdamse Straatklinkers, was het tijd voor een Chinees buffet. Voor deze maaltijd melden zich meer dan 150 daklozen, die zich het eten goed lieten smaken en genoten van de gezelligheid en sfeer.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×