Verkeersveiligheidsfolder voor Oost-Europeanen

Omdat er de nodige Oost-Europeanen deelnemen aan het verkeer, en zij niet altijd op de hoogte zijn van de verkeersveiligheidsregels, hebben het korps Hollands Midden en het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland de handen ineen geslagen. Ze hebben een verkeersveiligheidsfolder ontwikkeld die niet alleen verkrijgbaar is in het Nederlands, maar ook in het Pools, Roemeens, Russisch en Engels. Het is voor het eerst in Nederland dat de politie een dergelijke folder uitbrengt die op deze specifieke doelgroep gericht is. De folders zijn binnenkort verkrijgbaar bij de VVV. Ook hebben agenten ze bij zich. Bovendien worden de folders beschikbaar gesteld aan alle politiekorpsen in het land.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×