Katwijks zwembad ontruimd; mogelijk opzet

Vrijdagavond rond 21.00 uur werd zwembad Aquamar aan de Piet Heinlaan in Katwijk ontruimd toen bezoekers klaagden over misselijkheid, prikkelende ogen en benauwdheid. De ongeveer 200 bezoekers moesten buiten wachten, terwijl een aantal van hen ter plekke in de ambulance werd onderzocht. Daar kregen ze onder andere extra zuurstof. Uiteindelijk zijn er 32 mensen naar diverse ziekenhuizen in Leiden, Hoofddorp en Den Haag gebracht. Een defect aan technische installaties wordt uitgesloten. Wat de oorzaak wel is, wordt nog onderzocht. De politie houdt er rekening mee dat het om opzet gaat en er een nog onbekende stof in het complex is verspreid. Inmiddels is het zwembad weer open en zijn alle mensen weer thuis.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×