Cultuur & muziek achter glas

Van 28 tot en met 31 oktober vindt op station Leiden Centraal het NS Try Out Festival plaats; vier dagen met theater, muziek, literatuur en film op het station. In samenwerking met het NS TryOut festival en Stukafest is een interessant en swingend programma georganiseerd op 29 oktober, waarbij de glazen wachtkamers op de perrons fungeren als podia voor muziek, cabaret, dans en poëzie. Er vinden twaalf verschillende optredens van een uur plaats. De wachtruimtes worden omgetoverd tot knusse studentenkamers, geïnspireerd op het studentenkamerfestival Stukafest, dat volgend jaar februari weer wordt gehouden in de Sleutelstad. Meer info: www.nstryoutfestival.nl en www.stukafest.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×