Cabaretiers kiezen favoriete film tijdens vierde Leidse Film Festival

Van 27 oktober tot en met 1 november vindt de vierde editie van het Leidse Film Festival plaats, dat naast premières en voorpremières van nieuwe populaire films ook een uitgebreide selectie van internationale filmhuisfilms brengt. Het festival werkt samen met onder andere het Sieboldhuis, het Scheltemacomplex, de Lakenhal en het Rijksmuseum van Oudheden (RMO), waar bijzondere filmvertoningen zullen plaatsvinden. In samenwerking met het Leidse Cabaret Festival worden ook de favoriete films van bekende cabaretiers, zoals André Manuel, Micha Wertheim en Wim Helsen vertoond en speciaal door henzelf ingeleid, onder de noemer ‘Cinema & Comedy’. Meer info en volledig programma: www.leidsfilmfestival.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×