Kans op cadeaubon voor reizigers traject Den Haag - Leiden

De provincie Zuid-Holland zal in 2010 twee bestaande fietsroutes tussen Leiden en Den Haag flink opknappen, in samenwerking met Stadsgewest Haaglanden en de staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat. Om rekening te kunnen houden met de wensen van de (toekomstige) fietsers wil de provincie graag weten hoe er op dit traject gereisd wordt en waarom mensen wel of niet voor de fiets kiezen. Daarom worden reizigers op dit traject gevraagd om een online vragenlijst in te vullen. Wie de vragenlijst vóór 13 november invult, maakt kans op één van de tien VVV irischeques ter waarde van 25 euro. De vragenlijst is te vinden op: www.zuid-holland.nl/fietsonderzoek.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×