Kringloopbedrijf heropent na grote schoonmaak

Aanstaande zaterdag wordt kringloopbedrijf Het Warenhuis na een grootschalige reorganisatie en verbouwing heropend tijdens een open dag. Bezoekers kunnen van 10.00 – 16.00 uur een kijkje nemen achter de schermen van het kringloopbedrijf en tussen 13.00 en 14.00 uur is er een veiling, waar onder leiding van Van Zadelhoff Veilingen en Taxaties uit Hilversum. een groot aantal kostbare spullen onder de hamer gaan. Daarbij zijn bijzondere antieke klokken, gouden en zilveren sieraden en schilderijen.
 

In verband met de voorbereidingen voor de heropening is Het Warenhuis op 29 en 30 oktober gesloten voor bezoekers en voor het afgeven van spullen. De naastgelegen fietsopslag aan de Willem Barentszstraat is ook beide dagen dicht. Geïnteresseerden in de veiling kunnen de spullen vooraf bekijken via www.kringloopwarenhuis.nl of op de kijkdagen: 27, 28 oktober van 9.30 – 17.00 uur en op 31 oktober tot 12.00 uur.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×