'IK BOUW! In Nieuw Leyden' te zien bij RAP

Een eigen huis bouwen, een architect in de arm nemen, afspraken maken , tegenslagen incasseren én het resultaat, vormen het traject van mensen, die hun eigen huis laten bouwen, zoals bij voorbeeld in Nieuw Leyden. Op de tentoonstelling ‘IK BOUW! In Nieuw Leyden’ zijn de ervaringen van deze zelfbouwers en hun architecten te zien in het RAP Architectuurcentrum. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de stedenbouwkundige uitgangspunten van Nieuw Leyden en de initiatieven van woningcorporatie Portaal op het terrein van het op de consument gericht bouwen van huurwoningen. Burgemeester Lenferink zal de tentoonstelling aanstaande dinsdag om 20.00 uur openen.

Op donderdag 19 november, aanvang 20.00 uur, zal Bert van Meggelen een discussie leiden over de relatie particuliere opdrachtgever-architect.

De tentoonstelling loopt van 6 november tot 8 maart 2010. Meer info: www.rapsite.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×