Ko Zonneveld erelid Rumor di Mare

Gisteravond is Ko Zonneveld uitgeroepen tot erelid van het Leidse Zeemanskoor Rumor di Mare. De Leidenaar die vandaag zijn 90 e verjaardag viert, is al sinds het koor in 1994 opgericht werd, lid. Bovendien is hij ook nog eens de oudste zanger. Zonneveld is een trouw lid, dat vrijwel nooit wegblijft bij repetities en uitvoeringen. Dikwijls fungeert hij als voorzanger. Het erelid kent vele liederen uit zijn hoofd en neemt als dat nodig is, zelfs zangles.

De feestelijkheden rond het erelidmaatschap van Ko Zonneveld vonden gisteren in tuinzaal van Sociëteit de Burcht plaats, waar voor dit doel een Algemene Ledenvergadering georganiseerd werd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×