Opening buurtwinkel Kooiplein

Libertas Leiden en de Turks Islamitisch Culturele vereniging openen op vrijdag de 13e een buurtwinkel aan het Kooiplein. In deze winkel kunnen buurtbewoners niet alleen terecht voor hun dagelijkse boodschappen, maar ook voor een praatje. Bovendien geeft de winkelier antwoord op vragen over wonen, zorg en welzijn en heeft hij actuele informatie over nieuwe cursussen en activiteiten voor jong en oud. De Officiƫle opening vindt om 13.30 uur plaats. Tegelijkertijd wordt ook het startsein gegeven voor het wekelijkse spreekuur dat Buurtadviseur Angela Zeegers in het kantoor van de Turkse moskee gaat houden. Zij is elke vrijdag na het middaggebed aanwezig om vragen te beantwoorden op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×