Symposium bureaucratie en bemoeizucht in de geestelijke gezondheidszorg

Het Inloophuis Psychiatrie Leiden bestaat 25 jaar. Ter gelegenheid daarvan vindt er donderdag een mini symposium plaats, genaamd: bureaucratie en bemoeizucht in de geestelijke gezondheidszorg. Dit symposium gaat over de vraag of de chronische patiënt nog wel zelf kan kiezen en of de bemoeizucht en betutteling niet te ver gaan. Het symposium vindt plaats in het Academiegebouw aan Rapenburg 73 en begint om 13.00 uur met de vertoning van de film Levenslied van Froukje Bos uit 1991. Om 15.00 uur start het forum dat geopend wordt door wethouder Gerda van den Berg.

Deelnemers zijn Marijke Knuttel, directeur van Stichting Pandora, Margot Trappenburg, bijzonder hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam, Peter Vader, directeur Langerdurende Zorg van GGZ Leiden, en de raadsleden Hilde Jansen en Moniek van Sandick. De toegang is gratis.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×