CDA kiest Jan-Jaap de Haan als lijsttrekker

De algemene ledenvergadering van het CDA Leiden heeft wethouder Jan-Jaap de Haan unaniem tot lijsttrekker gekozen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart 2010. “Jan-Jaap is onbetwist de juiste man op de juiste plek. Hij is voor vele inwoners van Leiden een herkenbaar en authentiek CDA-gezicht”, zo licht CDA-voorzitter Hans Janssens de keuze toe. De Haan is blij met het vertrouwen van de leden: “De CDA-fractie heeft in deze raadsperiode een onderscheidend geluid laten horen, gebaseerd op de uitgangspunten van het CDA. Als wethouder heb ik die lijn in de afgelopen twee jaar zoveel mogelijk omgezet in concreet beleid. Ik ben trots en enthousiast dat ik met een nieuwe CDA-ploeg die lijn mag voortzetten”.

De Haan zegt een positieve campagne te willen voeren: “Het CDA ziet ook in deze moeilijke tijden nog volop kansen voor Leiden. Een economisch vitale stad met een betere bereikbaarheid en bruisende cultuur. Alleen in een levendige en sterke stad is voldoende ruimte voor goede voorzieningen en leefbare wijken. Gemeente en inwoners moeten samen die kansen benutten en investeren in de toekomst. Met die positieve boodschap gaan we op campagne”.

De Haan zit sinds 2002 voor het CDA in de Leidse gemeenteraad. Bij de vorige verkiezingen in 2006 was hij ook al lijsttrekker en aansluitend fractievoorzitter. Sinds december 2007 is hij wethouder voor Cultuur, Werk en Inkomen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×