Aan tafel met Marc Witteman

Morgen viert Leiden de Dag van de Dialoog. Op die dag gaan Leidenaars met elkaar in dialoog over het thema buur, vriend, Leidenaar. Ook in het stadhuis staat een dialoogtafel, met aan het hoofd Marc Witteman. Deze wethouder van economie en sport wil graag in gesprek met de mensen die hij regelmatig via zijn weblog en de site van de PvdA spreekt. Wie geen plaats aan de tafel kan vinden, kan het gesprek via internet volgen en er op reageren. De reacties die via internet binnenkomen, verschijnen op een scherm dat bij de Dialoogtafel hangt. Op www.leidenindialoog.nl staat meer informatie over de tijd van deze, en de andere dialogen in de Sleutelstad.

Update 11.30 uur:  Zojuist is bekend geworden dat de Dialoogtafel van Marc Witteman in het stadhuis niet doorgaat wegens te weinig belangstelling.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×