Jubileumtoernooi “Eendracht” succes

Het jubileumtoernooi van Judoteam “Eendracht” Leiden, was een groot succes. Op zaterdag 24 oktober waren zo’n 130 judoka’s te gast bij de 50-jarige vereniging. Onder de deelnemers bevond zich ook een team uit Italië. Dat team slaagde er niet in de Nederlandse sporters te verslaan. Uiteindelijk mochten Lara Broers, Maarten van Harten, Michiel Hermans, Johan Angerler, Esmee Bosboom, Stephan Remmerswaal, Dirk de Kroon, Finn Florijn, Leandro Anasagasti, Amanda van Maaren, Morris de Keyser, Nadin Moharam, Jeroen Kerkmeer, Rutger Eleveld, Cees Spigt, Redda Lagerwaard, Tony van het Hoog, Lucas van Harten, Jan v.d. Putten, Florian Morren en Alphons Heruer de kampioenstitel in ontvangst nemen. Bij de receptie die op het toernooi volgde, was een aantal Leidse (oud)sporters aanwezig, waaronder voormalig Europees judokampioen Aad van Polanen, het bijna voltallige wedstrijdteam van de “Eendracht” uit 1960 tot 1970, en Tae-kwondo legende Gerard van den Berg.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×