Inbreker aangehouden door snelle melding 112

Afgelopen donderdagavond heeft de politie een 41-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden, omdat een bewoonster onmiddellijk 112 belde, nadat zij de inbreker in haar woning aantrof. De vrouw kwam even na 18.30 uur thuis en zag plotseling een vreemde man in haar woning staan. De man nam de benen en agenten hielden hem aan ter hoogte van de bushalte op de Prins Bernardlaan. Bij de fouillering bleek hij verschillende gestolen spullen bij zich te hebben. Momenteel is er een golf van inbraken in Voorschoten en de politie heeft daarom extra personeel ingezet, die ook in burger surveilleren. De meeste inbraken vinden plaats tussen 18.00 en 22.00 uur, waarbij de inbrekers vaak aan de achterzijde binnenkomen door inklimmen via het bovenlicht of een raam of deur openbreken. Over het algemeen worden er kleine goederen gestolen, zoals geld, laptops en sieraden.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×