Foto van 80 jaar geleden en nu, foto's: Emile van Aelst

Kegelclub WIJKOVA na 80 jaar weer op de foto

Wijkova, een van de oudste kegelclubs van sociëteit Amicitia, ging gisteren na exact 80 jaar weer eens met het hele herengezelschap op de foto. Wijkova betekent, “Wij kegelen op vrijdagavond” Amicitia kent vijf kegelclubs waarvan Wijkova opgericht in 1923 de oudste is. De laatste foto van het team is gemaakt in 1929. De huidige leden vonden het leuk om 80 jaar later een soort gelijke foto te maken. Het leuke van de kegelclub is, dat alle oude tradities in stand worden gehouden. Zo moeten de kegels nog met de hand worden recht gezet, wat een taak is van het jongste lid van de club.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×