'Opkikker' ontvangt twee cheques opgebracht door kindercentra B4KIDS

Vandaag was het feest in buurthuis Stevenshof, waar kinderen van verschillende kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang van B4KIDS een speciaal optreden verzorgden, waarvan de opbrengst bestemd was voor de stichting ‘Opkikker’. Deze stichting verzorgt voor zieke kinderen en hun gezin ‘een dag om te vergeten’, oftewel, te vergeten, dat je ziek bent, zowel voor de patiëntjes zelf, als voor de ouders/verzorgers. De B4KIKDS kinderen vonden het erg leuk om eens iets voor andere kinderen te kunnen betekenen. Het bedrag, dat ingezameld werd bedroeg maar liefst € 5.647,52. De organisatie van B4KIDS verdubbelde deze opbrengst voor het goede doel en overhandigde twee cheques aan ‘Opkikker’. Ook Libertas schonk een bedrag, zodat het buurtcentrum dienst kon doen voor deze geweldige feestelijke uitvoering. De jongste deelnemertjes die meededen waren 2 jaar.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×