Sleutelstad mee met geheim werkbezoek Sinterklaas

Vanmorgen in de vroege uurtjes, landde een bijzondere gast met een helikopter in de Sleutelstad. De heli pikte de oude man op van zijn boot op de Noordzee en zette hem en zijn assistent onopvallend neer in het Leidse stadscentrum. Ondanks de gewone kleding van beide heren, werd al snel duidelijk wie daar nu eigenlijk incognito door de winkelstraten liepen. Sinterklaas en zijn Kasboekpiet waren op werkbezoek om prijzen te vergelijken en de laatste inkopen te doen en Sleutelstad mocht mee! De Sint en Kaspiet stapten diverse winkels binnen, waarbij er soms erg verbaasd gereageerd werd. Op de markt werd de kwaliteit van mandarijnen gekeurd en bij een traiteur op de Breestraat werd de levering van proviand voor het schip van de Sint geregeld. Bij City Hall dronk de Sint, tevreden over het werkbezoek, nog even een kopje koffie en verheugt zich op zijn officiële aankomst in Leiden op 21 november.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×