Prins Dennis 1e en zijn Prinses Laura, foto: www.hutspotten.com

Carnavalsseizoen breekt weer aan

Het is weer bijna zover, morgen, om 23.11 uur, wordt het nieuwe carnavalsseizoen geopend bij het Joppenszbeeld. Zaterdag, 14 november, wordt op de thuisbasis van de Leidse Hutspotten, Sportcentrum de Zijl, de nieuwe prins bekendgemaakt. De huidige Prins Dennis 1e en zijn Prinses Laura nemen dan weer afscheid. De Leidse Hutspotten houden van feestvieren, maar doen ook veel voor verschillende goede doelen. Jaarlijkse worden er verzorgingshuizen in de Leidse Regio bezocht, waarbij een compleet programma wordt gebracht. Ook een feestelijk bezoek aan de Mytylschool staat als altijd op het programma van deze actieve vereniging. Daarnaast worden voor gehandicapten, 55 plussers en kinderen leuke carnavalsfeesten georganiseerd. Meer info: www.hutspotten.com .

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×