Getuigen brute straatroof gezocht

Afgelopen nacht, rond 03.50 uur, is een Leidse vrouw op brute wijze voor haar woning aan de Cornelia van Arkelstraat overvallen door drie mannen. De vrouw had haar auto geparkeerd en wilde de voordeur van haar huis openen, toen zij de drie mannen in donkere kleding en met bedekte gezichten ontwaarde. De mannen bedreigden het slachtoffer met een wapen en namen haar tas af. Vervolgens gingen zij er vandoor. De politie heeft direct na het gebeuren een zoekslag in de wijk uitgevoerd, maar geen van de verdachten aan kunnen treffen. De zaak wordt nader onderzocht en de politie vraagt getuigen, die deze nacht iets verdachts hebben gezien, contact op te nemen via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×