Vrouw in woning overvallen

Afgelopen donderdagavond, rond 20.00 uur, is een vrouw in haar woning aan de Reigerlaan overvallen door twee mannen. De twee belden aan en drongen de woning binnen. Onder bedreiging van een wapen gingen zij er met geld vandoor. De vrouw werd vastgebonden achtergelaten. Toen zij zich deels los wist te maken, waarschuwde zij een buurman, die haar vervolgens bevrijdde uit haar benarde positie. De politie deed direct een buurtonderzoek en vraagt eventuele getuigen, die nog niet gehoord zijn, contact op te nemen via 0900-8844. Het gaat om twee mannen, die vermoedelijk van Oost-Europese afkomst zijn. Ze waren die avond in donkere kleding gehuld en droegen bivakmutsen.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×