"Juf ben ik in beeld?” wint scriptieprijs

Voor de jaarlijkse Hogeschool Leiden scriptieprijs waren dit jaar maar liefst 13 scripties genomineerd. Gisteren werd de prijs uitgereikt voor de drie beste werkstukken van studenten uit het voorgaande studiejaar. Sabrina Onos en Lotte Pardaan van de opleiding HBO Recht kregen de eerste prijs van € 750 voor hun scriptie “Juf ben ik in beeld?”. Beide studentes hebben een onderzoek gedaan naar de bescherming van persoonsgegevens op een basisschool, waarbij gefocust werd op de vraag, welke regels studenten van de pabo, die stage lopen op een basisschool in acht moeten nemen bij het maken en gebruiken van beeldmateriaal van leerlingen, dat in de klas is opgenomen. De jury vond de scriptie “Juf ben ik in beeld?” met kop en schouders uitsteken boven alle andere voorgedragen scripties omdat deze volledig, zeer relevant en actueel is.

De tweede prijs ging naar Tim Pacque van het Hoger Laboratorium Onderwijs van Hogeschool Leiden voor zijn afstudeerverslag: Non-Invasive Detection of Explosives using HS-SPME/GC-MS. Zeer bruikbaar voor bedrijven en een knap stuk werk aldus de jury.

De derde prijs ging naar Ellen Luijben en Alex Oskam van de opleiding Personeel en Arbeid voor de scriptie: Intersectorale mobiliteit “Must of Hype?”.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×