Een flink aantal zangers en zangeressen uit de regio treedt belangeloos op tijdens de benefietavond. In het midden Gwen. (Foto: PR)

Disco GoGo houdt benefietavond voor KiKa

Gwen heeft sinds haar vierde jaar Leukemie. Een ziekte die bij veel kinderen voorkomt. Gwen is nu bezig met de laatste behandelingen van de chemotherapie. Ter afsluiting van deze kuur, waardoor Gwen en haar familie voorzichtig naar een betere toekomst kunnen kijken, willen ze wat terug doen voor Kika (Kinderen met Kanker). Daarom wordt er op vrijdag 11 december een feestavond georganiseerd in de Rijnsburgse dicotheek GoGo met een keur aan artiesten die geheel vrijwillig meewerken aan deze benefietavond. Speciaal voor deze avond heeft de Rijnsburgse rapper Robbie Raadsel een toepasselijk nummer (Adembenemend) geschreven voor de kleine Gwen. Naast Robbie Raadsel treden onder andere de regionale artiesten Roselle, Naomi, Mike Peterson, Roy van Hemert, John Zoet, Savanna en Danny Plezier op. De hele opbrengst van deze avond en de verkoop van de single van Robbie Raadsel gaan naar het KIKA fonds.

Disco GoGo aan de Hofweide 1 in Rijnsburg opent zijn deuren om 20.00 uur en het programma begint om 20.30 uur. De toegangskaarten in de voorverkoop kosten 9,- euro en aan de deur (indien voorradig) 12,50 euro. Bij inlevering van de toegangskaart ontvangt men gratis de nieuwe single van Robbie Raadsel – Adembenemend.

Voorverkoopadressen:
De Bottelier in de Hoftuin, Anjelierenstraat 13 Rijnburg en bij Videoland Rijnsburg. Koestraat 26: 2231JG Rijnsburg.

Advertentie

Cultuur Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×