Gevoel en beweging in beeld gevangen

Vanaf vandaag tot en met 3 januari 2010 exposeert Fransca van Haaster haar figuratieve beelden in het Leidse Stadsbouwhuis. Van Haaster studeerde vorig jaar af aan de Wackersacademie in Amsterdam in de richting beeldhouwen. De beelden, die op de tentoonstelling te zien zijn, laten studies zien, die over gevoel, muziek en beweging gaan. Van Haaster over haar werk: “Wat mij boeit in vormgeving is de taal van de vorm, de muziek die je soms hoort als je ogen de vormen volgen”. Naast vrij werk, maakt de kunstenaar, onder de naam ‘Beeldenfluisteraar’, ook in opdracht ambachtelijke projecten, zoals restauratie, gevelstenen en grafbeelden.

De expositie is geopend tijdens kantooruren in het Stadsbouwhuis aan de Langegracht.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×