Sandhya Sanjana, foto: Rosa Lisa.

De X presenteert mystieke liederen van Sandhya Sanjana

De Indiase zangeres Sandhya Sanjana heeft een programma samengesteld rond een aantal vooraanstaande dichters uit de rijke traditie van expressieve en mystieke poëzie, die haar land kent. Op uitnodiging van de X zal zij samen met haar muzikanten een optreden geven in de Tuinzaal van de Burcht. De dichters brengen hun eigen taal, zoals Hindi, Bengali, Gujarati en Rajasthani en improvisatievermogen in, waarmee ze de liederen, die vaak levendig en actueel zijn, een extra kleur geven.

Bezetting: Sandhya Sanjana (India) zang, hang Zoltan Lantos (Hongarije) viool Mark Tuinstra (NL) gitaar Marko Bonarius (NL) contrabas Jasper Goedman (NL) percussie.

Het concert vindt plaats op 28 november en begint om 21.00 uur. Meer info en kaarten: www.de-x.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×