Disco dinosaurus Joost van Bellen viert 25-jarig jubileum bij LVC

De bekende Leidse dj Joost van Bellen zal zaterdag 28 november zijn 25-jarig jubileum vieren bij het LVC met zijn ‘Rock & Rave Circus’. Van Bellen, die zichzelf tot ‘disco dinosaurus’ heeft gedoopt, voelt zich goed thuis in het circuswereldje en zal op een ‘olifantenpodium’ met een feestzweepje in de hand zijn feestje dirigeren. De buikige dj heeft wel wat van de circusdirecteur van Pipo en zijn grote snor completeert dit beeld. Spreekstalmeester van de avond is Monsieur Plastique, die met de attitude van een verzuurde paardendresseur alle artiesten de circuspiste binnenhaalt. Andere gasten zijn Wannabe a Star, Aux Raus, MeloManics en Boemklatch. Bezoekers worden verzocht om vooral grappige, opvallende of gekke circusachtige outfits aan te trekken. Oftewel: ” Komt dat zien! Komt dat horen!”

De deuren van het LVC gaan deze avond open om 23.00 uur en de entree bedraagt € 17,50.

Meer info: www.rockandravecircus.com en www.lvc.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×