Regionale klimaatwebsite gelanceerd

De Regionale klimaatwebsite www.energievoordetoekomst.nl is online. Woensdag heeft Gerrit van der Meer, voorzitter van de Milieudienst West-Holland en milieuwethouder van Teylingen de site geopend. Op www.energievoordetoekomst.nl kunnen bewoners, gemeenten en bedrijven uit de regio hun klimaatinitiatieven melden. Ook bevat de site regelmatig kortingsacties voor energiebesparende artikelen. Bij het energieservicepunt dat op de site te vinden is, kunnen bezoekers van de digitale snelweg tips en praktische hulp krijgen bij het nemen van energiebesparende maatregelen. Ook biedt het servicepunt hulp bij het aanvragen van offertes bij installatie- en isolatiebedrijven.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×