Werkzaamheden Europaweg

Komende week voert de provincie herinrichtingswerkzaamheden uit aan de Europaweg N206. Van maandag tot en met vrijdag wordt er tussen 20.00 en 05.00 uur gewerkt aan Het wegdeel vanaf de kruising Europaweg/Hofvlietweg tot aan de Lammebrug over het Rijn-Schiekanaal. Om de doorstroming vanaf de A4 richting Leiden te verbeteren wordt de weg gedeeltelijk opnieuw ingericht en aangepast. Het asfalt op de rijbaan wordt gedeeltelijk vervangen en er wordt nieuwe belijning aangebracht. De invoegstrook op de rijbaan richting Leiden wordt met 150 meter verlengd. De verhoogde middenberm wordt gedeeltelijk verlegd en versmald. Aan beide zijden van de weg worden twee nieuwe lichtmasten geplaatst.De weg vanuit Leiden richting A4 is tijdens de werkzaamheden afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. Verkeer dat vanaf de A4 naar Leiden wil, kan de weg wel blijven gebruiken. Vanuit Leiden blijven de wijk Cronesteyn, de vlietweg en de Vrouwenweg bereikbaar.

Meer informatie is te vinden op www.pzh.nl/n206.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×