Bridget Yoerger, foto: PR.

Wereldtickets.nl klaar voor competitie

Ondanks enkele griepgevallen en nog wat half fitte speelsters, versloeg het Leiderdorpse Wereldtickets,nl, tijdens de generale repetitie in Groningen, Celeritas-Donar met 64-80. De Amerikaanse nieuwkomer Judy Wright vormt een steeds beter tandem met spelverdeeelster Zera Butter. Wright kwam tot 13 punten en 13 assists. Butter liet, mede door het laatste getal, in totaal 23 punten aantekenen. Ook Bridget Yoerger, terug van een enkelblessure, leverde met 23 punten en 12 rebounds een grote bijdrage aan de overwinning. Komend weekend begint de reguliere basketbalcompetitie in de vrouweneredivisie en Wereldtickets.nl is daar nu helemaal klaar voor.

Een uitduel in Utrecht bij AutoCad Amazone opent op sinterklaasavond de eerste echte competitieronde van seizoen ’09-’10. Zaterdag 12 december in de Bloemerdhal volgt de eerste thuiswedstrijd.

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×