Minisymposium Partner(s) in Verbinding

Ter gelegenheid van de opening van Nieuwe Energie organiseert de gemeente morgen het minisymposium Partner(s) in Verbinding. Tijdens dat symposium zullen dr. H.C. Wagenaar, universitair hoofddocent van het instituut Bestuurskunde Universiteit Leiden en onderzoeksdirecteur, Centre for Governance Studies-Urban en prof. dr. A.M. van Hemert, hoogleraar Epidemiologie van de Openbare Gezondheidszorg de zorgkant en de wetenschappelijke aspecten van het Veiligheidshuis toelichten. Belangstellenden zijn vanaf 15.00 uur welkom bij het Veiligheidshuis in Nieuwe Energie, aan 3e Binnenvestgracht 23.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×