Debat verhoging AOW-leeftijd

In de Marinus van der Lubbe-zaal barst vanavond een debat los over de verhoging van de AOW-leeftijd. Sprekers bij deze door Eurodusnie georganiseerde bijeenkomst zijn onder andere de fractievoorzitter van D66 Paul van Meenen en en een vertegenwoordiger van de Leidse afdeling van FNV Bondgenoten. Voormalig fractieleider Gerard van Hees van GroenLinks leidt het debat. zaken waarover de aanwezigen in discussie gaan, zijn de noodzaak tot langer werken, de strategie van de vakbonden ten aanzien van de AOW-hervorming, de gevolgen van de vergrijzing op het arbeidsbestel en de toekomst van de sociale zekerheid in het algemeen.

De zaal is te vinden aan Koppenhinksteeg 2b. Het debat dat gratis toegankelijk is, begint om 20.30 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×