Politie zoekt gehaaste bestuurder zwarte Porsche

De politie is op zoek naar de bestuurder van een zwarte Porsche Cayenne. Deze gehaaste autobezitter drukte woensdagmiddag een Polo tegen de vangrail. De 29-jarige Gouwenaar die die Polo bestuurde, reed over de N11 richting Alphen aan den Rijn. De Porsche kwam vlak achter hem rijden en begon met zijn lichten te seinen. Na een tijdje haalde hij de Polo rechts in, waarbij hij de wagen met zijn linker achterzijkant raakte. De Gouwenaar werd daardoor tegen de vangrail gedrukt. Zijn auto draaide 180 graden en kwam met zijn neus in tegengestelde richting tot stilstand. De bestuurder van de Porsche vervolgde onbekommerd zijn weg. De politie zoekt hem en vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×