Meer leveranciers WMO-hulpmiddelen

Wie vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) een hulpmiddel nodig heeft, kan volgend jaar kiezen uit drie leveranciers. Leiden heeft samen met een aantal andere regiogemeenten een aanbestedingsronde uitgevoerd, omdat het contract met Welzorg op 31 december afloopt. Volgend jaar kunnen mensen die vanuit de WMO een scootmobiel, rolstoel of ander hulpmiddel in bruikleen kunnen krijgen, kiezen uit Harting-Bank, Vegro en Welzorg. Voor wie zelf geen keus maakt, kiest de gemeente een leverancier. Voor mensen die al een hulpmiddel van Welzorg in bruikleen hebben, verandert er niets. Zolang het hulpmiddel naar behoren werkt, blijft de bruikleenovereenkomst met deze organisatie van kracht.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×