Opendag Gezondheidscentrum Rijnland en Rijnland Apotheek

Sinds kort zijn Gezondheidscentrum Rijnland en Rijnland Apotheek gevestigd in het N-gebouw van het Rijnland Ziekenhuis in Leiderdorp. Zaterdag kunnen belangstellenden hier een kijkje komen nemen tijdens de opendag. Het is onder andere mogelijk zelf recepten in te voeren bij de apotheek, dynamisch te leren zitten bij de oefentherapeut Mensendieck, voedseladvies op te vragen bij de diëtist en ontspanningsoefeningen te doen bij de psycholoog. Kinderen kunnen hun meegebrachte pop of beer laten onderzoeken bij de poppendokter, of zich uitleven in de oefenruimte van de fysiotherapeut.

Het openhuis duurt van 15.00 tot 17.00 uur. In het gezondheidscentrum werken zes huisartsen, zeven fysiotherapeuten, vier psychologen, een mensendiecktherapeut, een handtherapeut en een diëtiste. Verder is er een tweede vestiging van de Rijnland Apotheek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×