Foto's: Marjo Heemskerk.

Kerstboomverlichting Beestenmarkt ontstoken

Afgelopen vrijdag hebben wethouder Pieter van Woensel (RO, Binnenstad en Publiekszaken) en Cora Onderwater van bloemenboot ‘de Watertuin’ de kerstboomverlichting van de grote kerstboom op de Beestenmarkt ontstoken. De ‘Watertuin’ heeft de mooie boom ter beschikking gesteld en opgesteld. Van Woensel: “Ik ben erg blij met dit initiatief van Cora Onderwater om de Beestenmarkt in de decembermaand extra sfeer te geven. Ondernemers die zelf het initiatief nemen om de binnenstad sfeervoller te maken, dat is precies wat we voor ogen hebben met het programma Binnenstad. De Beestenmarkt is deze zomer opgeknapt met mooie bankjes, Leidse lantaarns en grote boombakken. Een uitstekende plek voor een sfeervolle kerstboom.”

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×