Oplichters bij Naturalis

In de kerstvakantie is de kans groot dat bezoekers van Naturalis oplichters tegenkomen. Deze oplichtende dieren worden gemaakt tijdens speciale kinderworkshops. Nadat de deelnemers een filmpje bekeken hebben over echte oplichtende dieren, zoals vuurvliegjes en lantaarnhengelvissen, gaan ze met speciale oplichtende verf hun eigen oplichter maken. In een donkere ruimte kunnen ze daarna hun kunstwerk bekijken. Natuurlijk mag het dier mee naar huis. De workshop duurt drie kwartier en is bedoeld voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Deelname is gratis, na betaling van de entree tot het museum. De workshop wordt tijdens de hele kerstvakantie gegeven, met uitzondering van eerste kerstdag en nieuwjaarsdag.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×