Hanneke Groenteman bij Selexyz Kooyker

Dinsdag 22 december om 19.00 uur zal Hanneke Groenteman bij boekhandel Selexyz Kooyker vertellen over haar boek ‘Bestemming bereikt?’. Groenteman heeft na jarenlange ‘ellende’ en de nodige zelfspot haar eigen bestemming wel bereikt en oogt fit én vooral slank. Met haar kenmerkende humor, gemengd met een dosis onverbiddelijke eerlijkheid, bespreekt de schrijfster/presentatrice de voors en tegens van een maagverkleining en het leven daarna. Ze laat zien, dat een mens door dik en dun steeds dezelfde blijft, maar zonder al die ballast bevrijd raakt van meer dan kilo’s alleen.

Aansluitend zal Groenteman haar boek op verzoek signeren. De toegang is gratis, maar men wordt verzocht te reserveren via: klantenservice.kooyker@selexyz.nl.

Selexyz Kooyker, Breestraat 93, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×