Meld misstanden rondom Oud & Nieuw

De politie Hollands Midden, verzoekt het publiek, dat tijdens, of in de aanloop naar Oud & Nieuw iets ziet gebeuren, dat niet door de beugel kan, dit te melden en indien mogelijk in te grijpen. De campagne ‘Nederland Veilig’ roept op om in te grijpen bij agressie en criminaliteit op straat. Nu kan dat in verschillende situaties niet aan te raden zijn, maar men kan wel onmiddellijk 112 bellen, bij het slachtoffer blijven en misschien zelfs foto’s maken van de situatie en de daders. Beeldmateriaal, waarop bijvoorbeeld te zien is hoe iemand een auto in brand steekt, vuurwerk door een brievenbus gooit of een bushokje naar de filistijnen helpt, kan via het upload-formulier naar de site van de politie gestuurd worden. 0900-8844 kan men bellen, wanneer de situatie niet urgent is.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×