Verdachte schopt en kopt er op los

Twee agenten zijn vanmiddag mishandeld door een 29-jarige man uit Leiden die ze naar het politiebureau wilden overbrengen nadat hij was aangehouden. De onder invloed van verdovende middelen verkerende verdachte veroorzaakte overlast in de Prinsenstraat. De man probeerde de politieauto uit te komen en schopte een agente daarbij tegen haar been en in haar buik. Toen de agenten de man weer onder controle dachten te hebben en wegreden, deelde de man een kopstoot uit aan de agent naast hem.

Zelfs toen de man door vier agenten die assistentie kwamen verlenen naar een politiebus werd overgebracht, bleef hij schoppen. Daarbij werd de agent die eerder al een kopstoot kreeg nogmaals geraakt en viel op de grond. De agenten hebben aangifte gedaan en man is ingesloten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×