Rilana met twee fans tijdens The Lakeside World Darts Championships 2009 in Frimley Green, Engeland het toernooi waar zij 3e werd na winst op o.a. Julie Gore, foto: PR.

Leidse dartster Rilana Erades 36ste van wereldranglijst

De Leidse dartster Rilana Erades heeft het jaar 2009 afgesloten als nummer 36 van de wereldranglijst. Erades, die voor de tweede maal op rij Nederlands kampioen werd met haar Haagse team DSWN, kon helaas dit jaar maar beperkt meedoen aan de belangrijke internationale toernooien. Erades legt uit “Mijn huidige hoofdsponsor VEZA.ws zorgt er voor dat ik in Nederland al mijn toernooien kan spelen, maar wil ik internationaal gaan meetellen dan zal ik op jaarbasis toch een kleine 15 keer naar het buitenland moeten om mijn punten te pakken en daarvoor heb ik een internationale hoofdsponsor nodig en tja wie legt er in deze tijd 10.000 euro neer om een Leidse topsporter te ondersteunen?”

Vanaf volgend jaar zal Erades weer vaker in Leiden trainen en regelmatig te vinden zijn op de Oude Vest bij café ‘Die Ander’.

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×