Foto: PR.

Artemis speelt 'Woeste Hoogten - rusteloze zielen' in Leidse Schouwburg

Wuthering Heights van Emily Brontë is een bekende literaire klassieker, die heel opmerkelijk, vooral jongeren aanspreekt. “Een waanzinnig boek”, volgens Floor Huygen, die het op dit boek gebaseerde toneelstuk regisseert voor toneelgroep Theater Artemis. Het stuk wordt gespeeld door zes jonge, aan elkaar gewaagde acteurs, met rauw spel, een zinnenprikkelende vormgeving en een spannend geluidsdecor. Theater Artemis maakt een toer door het land en speelt op 19 januari in de Leidse Schouwburg. Meer info: www.artemis.nl

Spel: Daan van Dijsseldonk, An Hackselmans, Fabian Jansen, Joris Smit, Alejandra Theus en Roos Van Vlaenderen Vormgeving Michael Van Cauwelaert Kostuums Marike Kamphuis Geluidsdecor Florentijn Boddendijk en Remco de Jong Dramaturgie Peter Anthoniss. Tekst Jeroen Olyslaegers Leidse Schouwburg,

19 januari, aanvang 20.15 uur. Meer info en kaarten: www.leidseschouwburg.nl

Advertentie

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×